Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

ПриватБанк передав ОХМАТДИТу реанімаційну кімнату за європротоколом

Перша реанімаційна кімната, облаштована за європротоколом, з’явилася в ОХМАТДИТі. Від імені ПриватБанку та благодійного фонду «Допомагати просто!» її передав дитячій лікарні ПриватБанк передав ОХМАТДИТу реанімаційну кімнату за європротоколомдиректор філії «Розрахунковий центр» Олег Ганоцький. Він зауважив, що це унікальне обладнання для Києва та України. Апарат штучної вентиляції легенів, який входить до комплексу устаткування цієї кімнати,  необхідний для реанімації так само, як дихання для людини. Високий клас обладнання – це безпека маленьких пацієнтів, порятунок їхнього життя та зменшення строків одужання, – наголошують лікарі. Вартість переданого обладнання – майже 4 млн грн.

Саме до нашої лікарні швидка привозить дітей в ургентному випадку. Часто це надзвичайно важкі пацієнти. Тому апарат для штучної вентиляції легень експертного класу HAMILTON-S1, який ми отримали серед іншого обладнання від благодійного фонду ПриватБанку, надважливий для нас, – говорить головна лікарка Національної дитячої спеціалізованої лікарні ОХМАТДИТ Ірина Садов’як. – Він дає змогу проводити вентиляцію легенів як інвазивно, так і неінвазивно. Цей апарат має особливий режим INTELLIVENT, завдяки якому сам аналізує та оцінює функції легень хворого й обирає оптимальний режим для пацієнта зі збереженням дихальних рухів. HAMILTON-S1 безперервно моніторить рівень СО2 пацієнта, це важливо саме для пацієнтів, що поступили в лікарню після політравми. Наразі до апарата підключено другу дитину. Перша вже дихає самостійно.

Довідка. Всеукраїнський благодійний фонд «Допомагати просто!» – це неприбуткова організація, що здійснює благодійну допомогу людям, які потребують піклування. З моменту свого заснування фонд надав понад 104 млн грн благодійної допомоги. Протягом 2018 року більше 1 млн клієнтів банку стали меценатами та долучилися до благодійності, чверть з них робили внески неодноразово.

Більше про благодійний фонд ПриватБанку можна дізнатися за посиланням: https://blago.privatbank.ua/ua/about

Джерело

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023