Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

ПривaтБанк, MаstеrCard і Freelancehunt: Акція з подaрунками для фрилансерів (до 25.12)

ПриватБанк, MаstеrCard і Freelancehunt продовжують полегшувати умови праці фрилансерів та IT-спеціалістів та дарувати приємні подарунки. Завдяки новій акції “Від листопада до снігопаду будуть подарунки!” учасники зможуть отримати круті подарунки, а також Картки з індивідуальним дизайном. Акція триватиме до 25 грудня 2018 року.

Умовою участі є реєстрація в акції на сторінці Freelancehunt. Користувачі сайту повинні отримати платежі з використанням картки Mastercard на суму від 2 000 грн та здійснити від 5 витрат з картки Mastercard.

В акції можуть брати участь клієнти та замовники біржі фрилансу Freelancehunt. Обов’язкова наявність ІПН. Вік – від 18 років. Після реєстрації в акції потрібно отримати грошовий переказ або валютну виплату (через будь-яку систему грошових переказів).

Серед подарунків:

  • Xiaomi Mi 6 Black 6/64 Gb – 1 шт.

  • Рюкзаки – 8 шт.

  • PowerBank – 8 шт.

  • Термокухлі – 8 шт.

 Перші 200 учасників можуть оформити картку з індивідуальним дизайном, фото та технологією безконтактної оплати безкоштовно.

 Сьогодні ПриватБанк пропонує фрилансерам найсучасніші технології для розрахунків з іноземними замовниками, у тому числі керування валютними зарахуваннями із-за кордону – переказ грошей від фриланс-компаній  Payoneer, Upwork, Freelancer, Freelancehunt, Weblancer і багатьох інших міжнародних компаній, українських партнерів. Банк об’єднує зусилля з міжнародними компаніями, щоб істотно скоротити витрати фрилансерів на отримання платежів.

Банківське обслуговування фрилансерів доступне цілодобово через Інтернет-банк Приват24. Відкриття та обслуговування валютних рахунків у ПриватБанку – безкоштовно. Також у цілодобовому режимі працює послуга передачі рахунків чи актів через Приват24.

 Спеціальна лінія підтримки для фрилансерів: е-mail: freelancer@privatbank.ua, тел. (092) 900 00 04.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023