Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

ПриватБанк допоможе аграріям економити чверть вартості агротехніки

Цього року при купівлі сільгосптехніки та обладнання вітчизняного виробництва через ПриватБанк українські аграрні компанії та фермерські господарства зможуть отримати з держбюджету компенсацію 25% вартості техніки. Як повідомили у банку, держкомпенсація буде виплачуватися при оплаті техніки як за рахунок власних коштів, так і за допомогою кредитних програм  у державному ПриватБанку – кредитної лінії або програми “АгроКУБ”.

“В минулому році клієнти ПриватБанку першими в Україні скористалися можливостями нової державної програми підтримки сільського господарства, – відзначив перший заступник голови правління банку Олег Сергєєв. – У 2017 році агропідприємства через наш банк отримали понад 70 млн грн компенсацій, що склало більше половини їх загальної суми в країні”.

За словами банкірів, якщо для покупки техніки скористатися програмою фінансування терміном на 1 рік, то сума отриманої компенсації практично повністю покриває витрати на відсотки за кредитом. Згідно з Постановою КМУ України №86, участь у програмі можуть узяти всі агропідприємства, що придбали техніку й обладнання з 1 січня 2018 року. ПриватБанк є уповноваженим банком державної програми компенсації, через який повинна проводитися оплата техніки та обладнання.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023