Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Приват24 впровадив автоматичне оформлення цифрових полісів автоцивілки через смартфон

Мобільний Приват24 запустив послугу автоматичного оформлення цифрових полісів автоцивільної відповідальності, обов’язкових для всіх українських водіїв. Нова функція миттєвого оформлення ОСЦПВ доступна всім користувачам мобільного банку для Android та iOS, якщо оновитися до останньої версії додатка Privat24. Це перший мобільний сервіс миттєвого оформлення страхових полісів в Україні.

Приват24 впровадив автоматичне оформлення цифрових полісів автоцивілки через смартфонЗабудьте про офіси страхових компаній, бланки полісів із купою інформації та страхових агентів на узбіччях доріг. Найпопулярніші страхові продукти сьогодні стають повністю цифровими, а більш зручного способу купівлі цифрових товарів, ніж Приват24, ще не придумано, – говорить керівник напрямку небанківських продуктів ПриватБанку Олексій Турівной. – У перші місяці роботи сервісу всі його клієнти отримають кешбек 40 грн на першу страховку. Найближчим часом ми додамо оплату Apple Pay і Google Pay, купівлю полісів у розстрочку, а в перспективі – оформлення європротоколу безпосередньо в мобільному банку.

Для оформлення страховки в мобільному Приват24 потрібно зайти в меню «Страхування», вибрати поліс ОСЦПВ, ввести держномер авто й оплатити вартість поліса карткою – як на відео. Власникам цифрового поліса не потрібно нічого пред’являти поліції, для перевірки поліса досить реєстраційного номера автомобіля. Шанувальникам суворої звітності електронну копію поліса банк надішле на e-mail, також його можна в будь-який момент знайти в самому Приват24.

За прогнозами ПриватБанку, протягом найближчих 5 років частка продажу цифрових полісів автоцивільної відповідальності досягне 50%, а основним каналом їх оформлення стануть мобільні банківські додатки.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023