Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Prime Orchestra з новою концертною програмою запалив Харків

Два дні поспіль із двома аншлаговими концертами. У Харкові з новою програмою виступив “Prime Orchestra”, як стало відомо Вісті Ньюс. Що нового з’явилося в самому гурті та чим дивували цього разу музиканти глядача, бачили i наші журналісти.

Осінній Тур «Prime Orchestra» 2018 охопить 25 міст. І всі, в яких вже виступили музиканти, пройшли з аншлагом. До концертів у Харкові гурт виступив у Краматорську, Покровську, Маріуполі та Запоріжжі – у кожному місті усі квитки продані. Особливістю осінніх домашніх шоу стали одразу 2 концерти у рідному для оркестру Харкові.

Альона Лісняк, вокалістка “Prime Orchestra”:

Вы знаете, в этом сезоне все по-другому, такое ощущение, что оркестр шагнул на очень много шагов вперед. В этом сезоне мы из просто оркестра превратились в какую-то небольшую звездочку, хочется так думать и надеяться. Наверное, потому что, мы постоянно ищем что-то новое, мы развиваемся, стараемся становиться сильнее и мощнее. Ищем новые фишки. У нас постоянно проходили репетиции, ребята даже репетировали по ночам, чтоб программа прозвучала на том уровне.

Лірично та брутально. Нову програму готували понад півроку, репертуар в оркестрі розширили музичними стилями RAP, R&B, Hip-Hop. Також став більшим і колектив – тепер до нього додався і хор.

Андрій Кудінов, вокаліст “Prime Orchestra”:
Всегда проще исполнять соло, потому что, ты уверен в себе. Когда ты на сцене сам, то все зависит только от тебя , но когда мы с Аленкой поем дуэтом, то в некоторых местах тебе нужно чувствовать напарницу, но вместе с этим, когда не хватает энергии из зала, то у тебя есть рядом человек на которого ты можешь опереться и почерпнуть энергию с него.

Вже багато років поспіль кожен елемент і репертуару, і спецефектів продумують командно: автор проекту та продюсер “Prime Orchestra” Максим Максименко і режисер Юрій Рибалка. Вони ретельно підбирають музикантів, до слова, з усієї України. Кожний з обраних – кращий. Так вдихає життя в оркестр диригент з ексклюзивною технікою диригування.

Денис Дорошенко, диригент “Prime Orchestra”:

Это все искренне, это не специально продуманное, записанное ночами. Это все, что рождается прямо сейчас, почему люди и отвечают взаимностью. Потому что, это всё живое, настоящее, сиюминутное.

Цікаво, що велетенська машина оркестру, налаштована як один організм, але музикантам все одно вдається кожен концерт віддавати глядачу як нове шоу з імпровізаціями.

Денис Дорошенко, диригент “Prime Orchestra”:

У нас нет такого, что это мое и я никуда больше не заглядываю. Мы все в связке, мы друг другу помогаем. Все мы живые люди. Кто-то что-то не заметил, не увидел, что-то подсказали, что-то я подсказал. Это нормальный процесс, мы не закрыты. У нас очень дружный и приятный коллектив и поэтому мы так дружно и держимся.

Олексій Хорольський, музикант “Prime Orchestra”:
Главное – это то, что всем это действительно нравится. Сюда не приходят как на работу. Сюда приходят отдавать и получать, это самое главное секрет – не секрет, но за счет этого все и получается.

Ігор Сідоренко, музикант “Prime Orchestra”:

Я очень рад участвовать в этом проекте, для меня – это подарок судьбы. Играть на саксофоне сложно, сразу могу предупредить, поэтому кто хочет научиться, готовьте нервы, как говориться, готовьте года.

Одразу після Харкова “Prime Orchestra” рушать до Сум, Полтави, Кременчуку, де вже у продажу не залишилось жодного квитка, завершать ж осінній тур трьома концертами у Польщі.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023