Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Президент України про створення антикорупційного суду

Законопроект про створення антикорупційного суду треба розглянути до кінця року. Про це повідомив Президент України, як стало відомо Вісті Ньюс. Питання про створення нового органу Петро Порошенко обговорив під час робочого візиту до Литви. Глава країни нагадав, що звернувся до Верховної Ради з пропозицією створити робочу групу з вирішення питань, які стосуються цього законопроекту. ЦЕ питання вже було обговорене і з директором МВФ. Міжнародні партнери позицію Президента підтримали.


Петро Порошенко, Президент України:
Я вважаю, що ефективність роботи антикорупційних органів всіх має бути не в кількості прес-конференцій, а в кількості корупціонерів, які будуть запроторені за грати. І я не виключаю певного змагання в хорошому сенсі свого слова: хто більше, ефективніше продемонструє притягнення до відповідальності корупціонерів. Єдине, що хотів би нагадати, що парасольки, від антикорупційних органів не має ніхто. І міністри, і народні депутати в тому числі від коаліції, губернатори. Усі на сьогоднішній день є серед тих, кого затримує правоохоронна система включно.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023