Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Прем’єра 15 вересня. Історія, яка підкорила тисячі сердець в 52 країнах світу – “Поневолення любов’ю” за мотивами романів-бестселерів Анни Богінської

Лірична комедія “Поневолення любов’ю” – алхімія відчуттів і знань. Культова вистава, створена за мотивами романів-бестселерів Анни Богінської “Жити Життя” і “Гріх Прощення”. Історія, яка підкорила тисячі сердець в 52 країнах світу. Талановита гра акторів, сучасні декорації, з перших хвилин захоплююча сюжетна лінія, зміна зворушливих і гумористичних сцен і несподіваний фінал – нікого не залишить байдужими.

Виставу «Поневолення любов’ю» вже показали в 7 містах України. У кожному – аншлаг і сотні листів, коментарів і сторіс у соцмережах:

“Відчули великий спектр емоцій від сліз до сміху, від ненависті до любові. Це було душевно, тепло і по – справжньому. Ви зробили мій вечер !!! -Вистава – свято! Сучасно! Стильно! Гарно! Це успіх!!! Дякую за емоції”.

Авторка Анна Богинська в ексклюзивному інтерв’ю Сьогодні.Lifestyle розказала:

«Коли головна героїня під час репетицій виходить на сцену і вимовляє монолог, у мене починають текти сльози. Для мене це якийсь сигнал того, що всі “метелики” зрозуміють цю постановку. Я часто проводжу час в Америці і мені хотілося зробити такий саме сучасний спектакль, як на Бродвеї»

Квитки від 80 грн

Нет описания.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023