Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Працівники СБУ відзначили професійне свято

26 років Службі, що береже Україну. Працівники СБУ відзначили професійне свято 25 березня, як стало відомо Вісті Ньюс. У 1992 році Верховна Рада прийняла Закон України «Про Службу безпеки». До цього дня Президент України подякував бійцям за роботу та наголосив, що тільки підрозділами Центру спецоперацій «Альфа» в районі проведення АТО здійснено понад сім тисяч спеціальних та оперативно-бойових заходів. Вони стоять на сторожі проникнення диверсійно-розвідувальних груп углиб країни. СБУ затримала 591 особу, причетну до терористичної діяльності, збору розвідінформації та сприяння бойовикам та російським окупантам.
Глава держави вручив держнагороди співробітникам Служби за особисті заслуги у зміцненні національної безпеки, мужність, зразкове виконання службового обов’язку та з нагоди Дня Служби безпеки України.

Петро Порошенко, Президент України:
Нинішня річниця Служби безпеки збіглася в часі із процесом переформатування антитерористичної операції. АТО для вас стала не просто школою життя, а самим життям. Хочу нагадати, що першими своє життя у 2014 році віддали саме працівники Служби. Назавжди у лавах Служби залишаться її офіцери та працівники, які своїми життями пожертвували заради України. І хочу нагадати, що першими віддали свої життя саме офіцери Служби. Внесок СБУ в проведення АТО важко недооцінити, як, втім, і важко недооцінити боротьбу Служби з російським агресором. На вашому рахунку – сотні викритих інформаторів та сотні затриманих бойовиків, десятки локалізованих диверсій та попереджених терактів. Лише в минулому році десятки терористичних актів і диверсій були зупинені Службою безпеки. Викрито та притягнуто до відповідальності десятки сепаратистів. Тих, хто зазіхав на цілісність нашої країни, брав участь у так званому незаконному референдумі, розхитував ситуацію на Донбасі, у Харкові, Одесі, Дніпрі, у Києві та інших містах України. Лише 2017 року за статтею «Державна зрада» Кримінального кодексу України винесено вирок 13 зрадникам.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023