Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Позивний “Коса” – у КОРДі перша дівчина-спецпризначенка

Їхня робота  найскладніші спецоперації правоохоронців. Ц е про КОРД. І відтепер у підрозділі служитиме дівчина. Ім’я та прізвища першої жінки в КОРДі не називають із огляду на особливості роботи. А ось відео ефектного тренування виклали в мережу. На ньому бійці КОРДу тренуються та проходять іспити.

Що відомо про кордівку? Її позивний – “Коса”. Білявий хвостик видно, коли вона долає смугу перешкод і отримує сертифікат про закінчення навчання.

Вона стала випускницею випускники Центру підготовки підрозділів поліції особливого призначення. До цього працювала в патрульній поліції та пройшла жорсткий відбір.

Для довідки 27 грудня поліцейські спецпідрозділи КОРД в 11 областях отримали поповнення, вже завтра вони нестимуть службу у своїх підрозділах.

 

 

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023