Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Пожежний з Харкова з’їздив на концерт улюбленого репера та отримав смартфон від ПриватБанку

Неочікуваний різдвяний подарунок отримав Михайло Бардаков від ПриватБанку та Mastercard. Купуючи залізничний квиток до Києва на концерт популярного репера Макса Коржа, Михайло і не підозрював, що став учасником акції “Смартфонів 5 вагонів”. А коли йому зателефонували і повідомили про виграш, думав, що це жарт.

Новину обговорювали всією пожежною частиною. Саме там працює Михайло. Думки товаришів по службі розділилися навпіл. Одні переконували, що це витівки шахраїв, інші раділи за колегу. Михайло переконався у своїй перемозі лише після того, як знайшов своє прізвище на сайті банку.

“Купував квиток через Приват24 вперше і відразу так пощастило, – ділиться враженнями Михайло Бардаков. – Взагалі ця історія – суцільний позитив для мене. Відкрив для себе зручний та корисний сервіс ПриватБанку, цікаво з’їздив у столицю, відвідав концерт. І ще такий подарунок отримав!”

ПриватБанк завжди пропонує клієнтам швидкі, зручні та надійні способи купівлі квитків без черг у будь-який зручний час. Придбати квиток можна у Приват24, через термінали самообслуговування, зателефонувавши на безкоштовний номер 3700 або за допомогою мобільного додатка. Купити квиток також можна у відділеннях банку та на спеціальному сайті bilet.pb.ua.

Акція із розіграшем смартфонів проходила з 15 листопада до 31 грудня 2017-го року. За п’ять тижнів 100 клієнтів ПриватБанку з усіх куточків України отримали сучасні смартфони лише за те, що купували залізничні квитки через ПриватБанк. Серед переможців – шестеро харків’ян.

Саме зараз ПриватБанк разом із своїми партнерами проводить 11 різноманітних акцій для своїх клієнтів. Серед призів – корисні подарунки для відпочинку, сучасні гаджети, закордонні подорожі, бонуси на покупки та грошові виплати. Участь в акціях не потребує додаткових витрат і, зазвичай, навіть регістрацій. Треба лише скористатися певними послугами банку. Детальніше про акції та можливі виграші можна дізнатися на сайті promos.privatbank.ua.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023