Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Пошкоджені два дитячі садочки та приватні будинки – де росія обстрілювала Харківщину

Із 24 по 25 травня під ударами росіян знову було селище Циркуни. Ракета, попередньо С-300, влучила в землю. Проте пошкодження все одно зазнали приватні будинки розташовані неподалік. На щастя, ніхто не постраждав. У земля лишилася багатометрова вирва.

Внаслідок обстрілів Куп’янська пошкодили ясла-садок, два 5-поверхових житлових будинки та цивільну інфраструктуру. За даними слідства, обстріл із артилерії відбувся 24 травня близько 19:00.

Так само і у Вовчанську російські обстріли пошкодили дитячий садок і 3 житлові приватні будинки.

Внаслідок ударів БПЛА по селу Плоске (Куп’янський район) були пошкоджені приватний будинок, знищено 2 господарчі споруди та сільгосптехніку сільгосппідприємства, пошкоджено будівлю школи. За даними прокуратури, 24 травня близько 03:20 російські військові запустили по Великобурлуцькій ОТГ шість БПЛА «Герань-2».

У с. Кучерівка Куп’янського району через ворожий обстріл сталася пожежа на 2 складських приміщеннях, пошкоджено деревообробний цех.

По селу Одноробівка Богодухівського району росіяни нанесли авіаудар, був пошкоджений об’єкт цивільної інфраструктури.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023