Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Поранений у Балаклії сапер дав перші коментарі щодо трагедії

Один із саперів дав перші коментарі щодо того, що ж сталося в день трагедії. Чоловік наразі продовжує лікування у Військовому шпиталі. Він лаконічно поспілкувався з журналістами на прохідній медзакладу.

Сергій Максимович, один із поранених під час вибухів саперів:

– Я все пам’ятаю. У мене сейчас психолог. Я с ним сейчас общаюсь, работаю.
– Как вы себя чувствуете?
– Хорошо. Жив-здоров

Нагадаємо, у лікарні в неділю помер третій поранений на арсеналі в Балаклії. Медики до останнього боролися за життя 43-річного старшого солдата з Кіровоградщини. Його стан був найважчим із усіх 4 поранених: 20% опіків тіла, політравма та чисельні осколочні травми. Це третя смерть через вибухи у військовій частині на Харківщини.

15 листопада при утилізації решток снарядів зайнявся двигун до ЗРК “Куб”, далі послідували 2 десятки вибухів. Чоловік служив у 91-му інженерному полку. Наразі в лікарні лишаються ще троє поранених. Їхній стан не викликає у лікарів опасінь за життя.

Олександр Бородай, начальник клініки ушкоджень Військового шпиталю:

Постраждалі, які були в Балаклії, у нашому центрі знаходиться 2 хворих. Один  із поверхневими опіками обличчя та тулуба, близько 3%. Другий  забій ліктьового суглобу. Стан їх задовільний. Один хворий знаходиться в лікарні невідкладної допомоги №4. Стан його середньої важкості.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023