Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Полонені українці повернулися з в’язниць Кремля

В’язні Кремля нарешті в Україні. Літак із моряками та іншими полоненими українцями приземлився у київському “Борисполі” 7 вересня близько 14:00 . Їхньому поверненню передумав місяць активних переговорів – і ось українці знову можуть обійняти рідних на своїй землі. Повідомляє Телеканал новини «24».

Український літак вилетів із московського аеропорту “Внуково” синхронно із російським, який залишав “Бориспіль”. Там на полонених чекали їхні сім’ї та близькі – багато родичів прийшло із дітьми.

обмін полонених
Родичі в очікуванні полонених у “Борисполі”/ Фото Ростислав Лабенський (24 канал)

На українців очікувала і колона автомобілів – їх відвезуть до лікарні “Феофанія”. За усі пов’язні із грошима питаннями відповідатиме робоча група.

обмін полонених сенцов
Колона автобусів в аеропорту / Фото Ростислав Лабенський (24 канал)

Врешті літак із бранцями Кремля прибув – його вітали оплесками та радісними вигуками. Уже тоді рідні не могли стримувати сліз.

Коли літак приземлився і відчинилися двері – емоції накрили усіх присутніх. Кожного українця вітав глава держави – і вже за момент вони бачили своїх близьких. Багато хто – вперше за кілька років.

звільнені з полону українці список імена

звільнені з полону українські моряки список імена

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023