Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Полковник “кришував” крадіїв та створив ієрархію обов’язків

Київськими карманниками опікувалася поліція, інформують Вісті Ньюс. При чому не відловлювала для законних покарань, а організовувала їхню роботу. Про це поліція дізналася ще півроку тому. За цей час вони встигли обікрасти киян на 265 000 гривень. Організував схему полковник поліції. Чоловік розробив навіть чітку ієрархію обов’язків. Про те, які закони діяли у банді, дивіться у відео.

Цікавили київську банду здебільшого забезпечені люди.
Оксана Блищик, прес-секретар ГУНП в м. Київ:
Серед осіб, які стали жертвами злочинного промислу, виявилася жінка, у якої витягли два мобільні телефони марки Apple. Заява була відповідно написана до відділу поліції, але там матеріали були списані до справи, а телефони віддали безпосередньо організатору цієї схеми. Ще одним постраждалим виявився відвідувач харчового закладу, який розташований на привокзальній території, у якого викрали 61 000 гривень. Інша потерпіла позбулася гаманця, в якому знаходились 166 000 гривень.
У ході слідства поліція встановила, що злочинний бізнес покриває один з полісменів.

Оксана Блищик, прес-секретар ГУНП в м. Київ:
Було встановлено причетність начальника одного з секторів Солом’янського управління до незаконно збагачення за рахунок осіб, які займаються злочинною діяльністю на території центрального залізничного вокзалу столиці. Під своє крило змовники взяли злодійські групи з осіб ромської національності, які промишляли на території вокзалу. Безпосередньо сам організатор цієї злочинної схеми надавав та контролював роботу, надавав вказівки чіткі по роботі самих злодіїв. Тобто де, коли, в який час і на якій території їм працювати, як діяти у певних ситуаціях і куди і коли відносити викрадене.
Крім цього, 40-річний полковник контролював і своїх підлеглих. Коли до них приходили потерпілі писати заяву, останні мали або відмовити жертву, або прикрити справу. Частину ж краденого їм повертали. Наразі посадовця та його “команду” затримали. Поліцейських звинувачують у зловживанні службовим становищем, а членів групи у крадіжці. Триває слідство.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023