Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Поліція знає, хто підпалив намет на площі Свободи

Слідчі Шевченківського відділу поліції в Харківській області викрили чоловіка, якого обґрунтовано підозрюють у підпалі волонтерського намету.

Нагадаємо, невідомий 20-го травня поточного року вранці запалив вхід до волонтерського пункту, в якому ночували люди. Вогонь знищив фасад намету. Пожежі не дали розгорітися поліцейські. Вони вогнегасниками збили вогонь.

У поліції підозрюють у підпалі харків’янина 1985 року народження. Чоловік раніше неодноразово судимий за майнові злочини.

Наразі вирішується питання щодо оголошення йому про підозру за ч.2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 3 до 10 років. Досудове розслідування триває.

харків, намет

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023