Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Поліція встановила особу чоловіка, що розпилив газ під стінами Харківської облдержадміністрації

У розпиленні газу на акції підозрюють 24-річного чоловіка. Нагадаємо, 27 січня біля будівлі Харківської обласної державної адміністрації відбулася акція, під час заходу відбулася штовханина. Локалізували конфлікт силами поліції. Через розпилення газу за медичною допомогою звернулося кілька громадян, в тому числі 44-річний заступник командира полку поліції особливого призначення. У поліції інформують: правопорушником виявився 24-річний житель міста Харкова, він раніше не судимий.

За вказаним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Максимальне покарання згідно з санкцією статті передбачає до 5 років позбавлення волі.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023