Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Поліцейські Харківщини розшукують матер, що покинула своїх доньок напризволяще

4 вересня жителька міста Вовчанська помітила двох маленьких дівчаток, які блукали вулицями міста. Дізнавшись, що їх покинула рідна матір, громадянка звернулася до районної поліції. Повідомляє Відділ комунікації поліції Харківської області.

Поліцейські встановили, що наприкінці травня правопорушниця віддала своїх доньок  8 та 9 років  на виховання сестрі, яка проживає у Харкові. Дівчата усе літо знаходилися у тітки. На початку вересня жінці стало важко самотужки утримувати племінниць, оскільки вона сама виховувала  власних дітей. Вона вирішила відправити дівчат до матері, не переконавшись у тому, що та досі мешкає у Вовчанську.  Коли діти повернулися до рідного міста, вони не знали, куди їм йти, адже родина постійно змінювала адресу мешкання. Через деякий час дівчаток помітила місцева жителька та після розмови з ними повідомила про подію до поліції.

Жодних протиправних дій відносно неповнолітніх скоєно не було.

Поліцейські спільно з районною службою у справах дітей підготували усі необхідні документи, на даний час вирішується питання щодо поміщення дітей до спеціалізованих установ.

Зараз вживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження матері та притягнення її до адміністративної відповідальності.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023