Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Пограбування на десятки тисяч доларів – банда іноземців діяла в Харкові

Банда іноземців тероризувала Харків. Як стало відомо Вісті Ньюс, розбійні напади скоювали четверо чоловіків, уродженців Азербайджану та РФ. Злочинцям від 27 до 38 років. Працівники оперативних підрозділів харківської поліції документували злочинну діяльність вказаних осіб протягом майже півроку. Їм інкримінують 2 епізоди, але невиключено, що їх було більше. Один із злочинців стався 18 листопада близько 18:10. Біля будинку по вулиці Морозова четверо чоловіків напали на 39-річного громадянина В’єтнаму. Вони нанесли йому декілька ударів і забрали сумку з близько 20 тисячами доларів, 4 тисячами гривень і документами. Слідчі кваліфікували дії затриманих за ч.2 ст.187 (розбій).

Окрім того двоє з вказаних осіб виявилися причетними до розбійного нападу на харків’янина у серпні поточного року. Тоді на Салтівському шосе зловмисники напали на 56-річного потерпілого, у нього забрали 100 тисяч гривень. Зловмисникам загрожує тюремне ув’язнення на строк до 10 років із конфіскацією майна.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023