Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Подарунки для хворої малечі – ПриватБанк у Харкові передав дитячим лікарням медобладнання

Велика добра справа, результатом якої стали подарунки для всіх обласних дитячих лікарень України. ПриватБанк і благодійний фонд “Всеукраїнський благодійний фонд “Допомагати просто!” напередодні Нового року передали медзакладам сучасне обладнання, а вже першого січня до дітей завітають аніматори з подарунками. У Харківській обласній дитячій лікарні апаратуру ввели в експлуатацію у день отримання. Для закладу, який за рік допомагає 116 тисячам маленьких пацієнтів, презент надцінний.

Коли новорічний подарунок по-справжньому добрий і дозволяє не робити десятки уколів хворій малечі. Харківська обласна дитяча лікарня отримала від ПриваБанку та “Всеукраїнського благодійного фонду “Допомагати просто!” два сучасні медапарати.

Кошти на пульсоксиметри та шприцеві інфузійні насоси збирали у межах програми “Звичайне диво”. Акція проходить уже кілька років поспіль і фінішує в останні дні грудня. Для українських медзакладів стає коштовним і дуже потрібним подарунком під ялинку.

Олег Калашніков, керівник прес-служби Харківського відділення “ПриватБанку”:

Наши клиенты и наши сотрудники собирают благотворительные взносы, и именно накануне новогодних праздников устраивают вот такие сюрпризы. Мы в этом году собрали почти 3 млн грн. – 2  млн 900 тыс. грн. на оборудование. Общая стоимость на каждую больницу составила 120 тыс. грн.

У харківській лікарні апарати поповнять базу хірургічного відділення. Їх можуть і будуть застосовувати для лікування дітей від перших хвилин життя до 18 років. Обладнання дає змогу дозовано та автоматично вводити ліки та слідкувати за станом здоров’я малюків, миттєво побачити будь-які зміни стану хворого. Це робить процес одужання комфортнішим і швидшим.

Тетяна Халтуріна, заступник гендиректора з медчастини Харківської обласної дитячої лікарні:

Этот аппарат он такой маленький с виду, но он очень ценен тем, что одновременно можно вводить сразу два медицинских препарата. И, что самое главное, в детском возрасте – это рассчитать дозу. Этот аппарат называется пульсоксиметр. Всего лишь нужно надеть на палец, и вы получите информацию.

Окрім медустаткування ПриватБанк в минулі роки ввів традицію – зранку першого січня вітати малечу просто в палатах. До кожної обласної дитячої лікарні приїздять Дід Мороз і Снігуронька, аніматори з подарунками. Майже 3 000 дітей лишаються в лікарнях на Новий рік, і тому дорослі везуть свято до них.

Сергій Колпаков, керівник напрямку з впровадження послуг бюджетним організаціям ГРУ ПриватБанку у Харківській області:

Первого числа все детки, которые будут у вас находиться в больнице, с нашей помощью, с помощью ПриватБанка и благотворительного фонда “Помочь просто!” получат дополнительные подарки.

Проект “Звичайне диво” залучає до благодійності всіх бажаючих – для цього треба зареєструватися на сайті ПриватБанку у розділі, спрямованому на благодійність. Тоді при розрахунку карткою 1 грн буде йти на допомогу. У 2018 році завдяки благодійній програмі восени вдалося передати коштовне медобладнання військовим шпиталям, а тепер дітям.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023