Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Після ударів шахідами на Харківщині згоріли та пошкоджені школа та будинок культури

Окупанти нанесли удари по 26 населеним пунктам Харківської області з 23 по 24 травня.

По Великобурлуцькій громаді (с. Плоске) росіяни ударили дронами-камікадзе Shahed. Через це виникли 4 пожежі: горіло приміщення школи, офісні будівлі та Будинок культури. Загальна площа пожежі склала понад 1200 кв.м. Усі загоряння ліквідували бійці 12-ї ДПРЧ у мінімальні терміни. Постраждалих немає.

С. Липці (Харківський район) – внаслідок обстрілів пошкоджені приватні будинки та гаражі, в останньому сталася пожежа. Потерпілих немає.

Вовчанськ – через обстріл є поранений. Отримав мінно-вибухову травму чоловік 33 років (стан – середній). Були пошкоджені житлові будинки, прибудинкові території та транспортні засоби.

Куп’янськ – із вибуховою травмою до медиків звернувся 56-річний чоловік. Його стан – середній.

На Куп’янському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії в районі Масютівки, завдав авіаударів біля Кислівки та Котлярівки

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023