Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Після масштабних ДТП в Україні триває перевірка перевізників

В Україні після масштабних аварій за участі пасажирського транспорту, що закінчилися більше ніж 2 десятками смертей, наряди у складі патрульних, поліції та Нацгвардії залучені до моніторингу дорожнього руху та перевірки самих транспортних засобів, як стало відомо Вісті Ньюс. Тільки за вихідні й понеділок зафіксували 4 сотні порушень.
До перевірки пасажирських перевізників наряди заступили вже у вихідні. За даними поліції, більше 500 нарядів, які задіяні в перевірці по всій Україні.

Олександр Фацевич, керівник патрульної поліції України:
За дорученням МВС ми проводимо перевірку під умовною назвою “Перевізник”, метою цього є перевірка транспорту, що надає послуги перевезення пасажирів. Тільки за вихідні дні ми перевірили більше 200 таких автомобілей. Виявлено більше 80 фактів порушень. І відповідно складені матеріали.

А вже на вечір понеділка кількість порушень сягнула кількох сотень. Серед виявленого: керування без необхідних документів, керування автобусами, які мають технічні несправності та не пройшли обов’язковий техконтроль, порушення правил надання послуг і вимог безпеки при наданні послуг з перевезення пасажирів, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху.

Олександр Фацевич, керівник патрульної поліції України:
Виявлено порушень законодавства з перевезення більше 300, також виявлені транспортні засоби з технічними несправностями. Це близько 80 автомобілей.

У патрульній поліції надають статистику смертельних автопригод за 2018 рік. З початку року у ДТП загинули 1237 людей, 12,8 тисячі громадян отримали травми.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023