Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Пережили кілька складних операцій – стан дітей, постраждалих у ДТП на Окружній

Харківські лікарі продовжують рятувати двійнят, які постраждали в аварії на Окружній дорозі 12 січня. 3-річні хлопчик і дівчинка вже пережили кілька операцій.

У мерії інформують: у хлопчика діагностована відкрита черепно-мозкова травма, перелом основи черепа, перелом стегна, також йому видалили селезінку. У дівчинки – переломи обох стегон. Вже проведені необхідні нейрохірургічні та хірургічні операції, стан дітей стабільно важкий.

Одну із складних операцій – видалення селезінки та ушивання печінки дитині виконав Павло Губанов, завідувач хірургічним відділенням N3 Харківської обласної дитячої клінічної лікарні N1 в КНП ” Мiська клiнiчна лiкарня швидкоi та невiдкладноi медичноi допомоги iм.проф.О.I.Мещанінова” Харкiвськоi міської ради – повідомили в медзакладі.
Нагадаємо, під час зіткнення Тойоти та КІА померли обидва водія. У Тойоті їхала родина, окрім кермувальника на смерть розбилася і його дружина. Вижили лиш двійнята. Ймовірно, над дітьми оформлять опіку хтось із боку бабусь.
Заступниця Харківського міського голови Світлана Горбунова-Рубан розповіла, що діти в медзакладі забезпечені всім необхідним.
Постраждалим родинам продовжують збирати фінансову допомогу:
Номер картки: “Приватбанк” 5168 7573 8090 1605
Володимир Федорович Дерев’янко (Дідусь постраждалих дітей)
і
Благодійна картка: 5168745119784285 Дерев’янко Володимир Федорович

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023