Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Перевірка газової мережі – як харківські газовики запобігають аваріям

Фахівці “Харківміськгаз” щорічно проводять комплексне приладове обстеження стану газової мережі. Завдяки цьому, у Харкові з початку року ліквідували понад 300 витоків природного газу та 161 пошкодження ізоляції на газопроводах. У компанії зазначають, що з кожним роком відсоток зношеність газопроводів зростає.

 

Коли профілактика дорівнює безпеці, а фахівці бачать скрізь землю, так у “Харківміськгаз” із початку року перевірили 325,5 км газорозподільних мереж міста. Систему обстежують комплексно. Для цього використовують сучасні надчутливі прилади та обладнання.

Роман Тарчановський, ст. майстер ділянки КПО:

Быстрый износ газопроводов в городе Харькове связан с влиянием токов от городского электротранспорта, которые ускоряют процесс коррозии металла. Своевременное выявление повреждений и ремонт газовых сетей позволяет избежать аварийных ситуаций и обеспечить бесперебойное распределение природного газа потребителям города.

Обстеження газопроводів вже допомогло знайти та ліквідувати понад 300 витоків природного газу, виявити 161 пошкодження ізоляції на газопроводах. Кожного дня фахівці газової компанії запобігають виникненню серйозних аварійних ситуацій та забезпечують безперебійне газопостачання споживачам міста.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023