Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Перекази PrivatMoney запрацювали в Ізраїлі

Українці зможуть відправляти грошові перекази за доступними тарифами з Ізраїлю. У рамках програми розширення глобального ринку системи переказів PrivatMoney першим партнером ПриватБанку в Ізраїлі стала компанія Albercom Finance Services, агентства якої надали зручний доступ до системи PrivatMoney для працюючих або відпочиваючих в Ізраїлі українців.

Надіслати переказ PrivatMoney з Ізраїлю до України можна в будь-якому з 35 агентств Albercom Finance Services, розташованих у найбільших містах країни. В Україні перекази PrivatMoney доступні для виплати в понад 2 100 відділеннях і майже в 20 000 банкоматів і терміналів самообслуговування ПриватБанку, інтернет- і мобільному банку Приват24. Переказ стає доступним для виплати одержувачу за 5 хвилин після його відправлення.

Щоб отримати переказ PrivatMoney у відділенні ПриватБанку, одержувач повинен пред’явити паспорт, назвати операціоністу контрольний номер переказу, суму та валюту переказу, ім’я відправника та країну відправлення. Контрольний номер переказу одержувачу повідомляє відправник переказу.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023