Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Патрульні розшукали водія, що на смерть збив жінку в Харкові

Збив 75-річну жінку та втік з місця аварії. У Харкові 8 жовтня невідомий водій близько 9 ранку скоїв наїзд на пішохода на вулиці Конєва. Вантажівка білого кольору рухалася з боку вулиці Малогончарівської у напрямку Полтавського Шляху. Жінка йшла проїжджою частиною справа наліво по напрямку до трамваю, який висаджував пасажирів.

На жаль, літня харків’янка від травм померла.

У місті оголосили план-перехоплення. І за кілька годин співробітники ВРОм ДТП управління патрульної поліції в Харківській області встановили автомобіль і водія, який був за кермом. Особу підозрюваного встановили ст. інспектор Якунькін В.Д та Маргарян Г.А. Затримання провели спільно з співробітниками Новобаварського ВП.

За фактом події слідчим управлінням ГУНП в Харківській області відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді тюремного ув’язнення на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023