Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Парашутисти з усього світу зібрали в небі над Харковом тризуб

Грандіозне завершення трьох міжнародних кемпов у Харкові: парашутисти з усього світу зібрали в небі України тризуб.

Напередодні Дня Незалежності України, у День Харкова і День національного прапора України на аеродромі «Коротич» Харківського аероклубу зібрана формація 34-way у вигляді національного символу країни – учасниками фігури «тризуб» стали скайдайвери з 12 країн світу.

Сьогодні, в завершальний день ряду міжнародних парашутних зборів, що відбулися в Харкові з липня по серпень, в стрибку з двох бортів Ан-28 з ініціативи організатора кемпов, капітана і постановника Іллі Балашова, іноземні гості спільно з українськими парашутистами у вільному падінні зібрали фігуру «тризуб », ніж висловили повагу не тільки до нашої гостинної країни, але, зокрема, місту Харкову, доброзичливому Харківському аероклубу і дроп-зоні, яка протягом місяця приймала представників майже півсотні країн світу. У фігурі взяли участь українські парашутисти, а також представники Австралії, Німеччини, Румунії, Швеції, Польщі, Франції, Словаччини та інших країн.

Цим стрибком завершилася серія міжнародних парашутних проєкті, проведених в Харкові на аеродромі «Коротич» за участю літаків Ан-72 й Ан-28.

З 29 липня по 2 серпня авіація Нацгвардії пройшла тренування на ґрунтовому аеродромі. Літак Ан-72 успішно відпрацював на викидання парашутистів в міжнародному зборі Sequential Games.

З 12 по 15 серпня успішно проведено International Big Way Camp 40-way.
З 19 по 23 серпня 2019 року на аеродромі «Коротич» Харківського аероклубу відбувся захід the Ukraine Invitational 100-way, у ході якого в небі зустрілися спортсмени-парашутисти з усього світу.

Наступного року керівництво Харківського аероклубу докладе всіх зусиль, щоб наш аеродром «Коротич» прийняв світової парашутний рекорд!

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023