Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Парад Святих Миколаїв у Доброславі потрапив до книги рекордів України

Резиденція Святих Миколаїв і Миколайчиків знаходиться в одеському Доброславі. Саме тут розташована їх точка відправки по всій Україні, як стало відомо Вісті Ньюс. Звідси вони розходяться по містах і селах із подарунками для дітей. У святковому параді взяли участь аж 815 українських святих. Цьогорічні передвісники свят одягнулися у фіолетові, зелені, коричневі, блакитні та червоні костюми. Така передноворічна зустріч навіть потрапила до книги рекордів України. До слова, такі сходини Миколаїв – вже традиція. На минулорічний парад в Доброславі прийшли 673 Миколайчика. Та за рік їхня кількість значно зросла.

Але і це не всі миколаївські новини, пов’язані зі святим – днем раніше 18 грудня тут відкрили металеву скульптуру Святого Миколая. Крім цього, тут представили найкреативнішу ялинку. Вічнозелена тут зовсім не зелена. Адже новорічну красуню зібрали з 23 тисяч олівців. Таким чином в одному селі за один день зафіксували аж три рекорди України. А ось поки в Україні рекорд встановлюють Миколаї, у Швейцарії з гори спустилися майже 3 000 Санта-Клаусів. Усі як один одягнені у традиційні червоні костюми. Та ще бородані початок гірськолижного сезону відкрили. Чоловіки спустилися з гори Гран Сен. Парад потрапив до Книги рекордів Гіннеса.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023