Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Пара жителів Миколаєва загинули у полум’ї власної квартири

Ранок першого дня нового року вони так і не побачили. Пара жителів Миколаєва опинилася у полум’ї власної квартири, як стало відомо Вісті Ньюс. І хоча пожежу згасили оперативно, врятувати мешканців не вдалося. У перший день 2018 у пожежах в різних містах країни загинуло 16 чоловік. Ще чотирьох вдалося врятувати. Семеро ж звернулися до лікарів з травмами, що отримали під час зустрічі Нового року.


Пожежників викликав сусід погорільців.
Сусід загиблої пари:

Зашел в туалет – дым. Начал спускаться ниже этажами, смотреть, где дым. Подошел к квартире, где горело. Оттуда пахло. Я вызвал практически через минут 10 МЧС-ников. Вот и все.

Богдан Шматковський, провідний інспектор Інгульського РВ:

Поступил сигнал о пожаре, мы выехали в составе трех отделений. Прибыли к месту, в разведке выяснили, что в квартире находятся два человека. Мужчина и женщина – супружеская пара. Снимали съемную квартиру площадь пожара составила 15 квадратных метров. Предварительной версией пожара является короткое замыкание электропроводки.

Зайшовши до квартири, рятувальники знайшли бездиханні тіла 24 та 26-річних жителів. Остаточну причину смерті пари встановить експертиза. А напередодні свят, 30-го грудня у вогняному полоні власних домівок опинилися ще двоє жителів Миколаївщини. Мешканців приватного сектору також врятувати не вдалося.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023