Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

“Отут його кров” – харків’янка про пораненого чоловіка. Обстріл міста 29 серпня

29 серпня близько 7-ї ранку російські окупанти обстріляли Київський район Харкова. Із РСЗВ знову накрили приватний сектор.

На жаль, поранення отримав 77-й чоловік. Він із жінкою вранці був на подвір’ї. Його дружина Лідія дивом не постраждала, її від залізяччя прикрила стіна будинку.

Лідія, дружина пораненого під час обстрілу:

Я отут, а он тут. І оно бабахнуло сильно. Я отут пригнулася до стінки, і страшно дивитися даже. Вот і тут его кровь. І я глаза подняла, а там клубы огня через забор. Кров сильно хлестала. Всі тряпки в крові, а потом ми пішли в хату, щоб перекисью скорей, щоб встановіть.

У десятках приватних будинків побило дахи та вікна. У Юлії частини снаряда пробили дах у домівці, її кімнату посікло уламками та залізним начинням.

Юлія, мешканка розбитого будинку:

Було дуже гучно, почало прилітати у нас тут по району. З Ураганів стріляли. На вулиці був остаток з касетних снарядів. Нам прилетіло в кришу, пробило, в огород. У сусідів теж в огород. Коли почали стріляти, я схопила собаку, спустилася на перший поверх, пересиділи там. А потім піднялися на другий поверх, дивимося, а там вентиляція.

Ганна Черненко, Володимир Павлов. Вісті

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023