Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Останні дзвоники у Харкові та яскрава пінна вечірка

В Україні пролунали останні дзвоники. Для більшості шкіл 24 травня стало останнім навчальним днем року. У Харкові традиційно після урочистих лінійок і святкувань у школах організували яскраву пінну вечірку.

Понад 6 тисяч одинадцятикласників попрощалися зі школою в Харкові. Останній день у званні учнів випускники проводять буквально у піні, але зовсім не від складнощів шкільного життя.

Пінна вечірка у парку Горького вже 5 років збирає тисячі дітей і підлітків. Жартують, навіть якщо виступають сльози, тут їх просто не помітити.

Еліна, випускниця:

Честно говоря, все эти экзамены, очень устала, остался только один, и хочется отдохнуть, так как впереди поступление в конце концов. И впереди ждет очень сложно, так как в институте будет намного сложнее.

Від мокрих 10-ти, 9-тикласників і менших учнів випускників відрізнити допомагає тільки стрічка. На кілька годин тести, вступ і завтрашній перший позашкільний день за піною губляться.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023