Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

«Орінго» представив нову колекцію SWAROVSKI Show, серед прикрас роботи переможців «Срібної мрії»

Поринути у світ SWAROVSKI та придбати ювелірні прикраси з дорогоцінним камінням найвищої якості. В «Орінго» презентували нову колекцію SWAROVSKI Show. Останню ж урізноманітнили ескізами фіналістів конкурсу «Срібна мрія», який в «Орінго» проводять вже всьоме. Блискучий світ каменів і срібла бачили і наші журналісти.

Світ типових прикрас точно не для них. Одразу 12 людей завдяки фантазії та малюнку втілили свою мрію – стали переможцями конкурсу «Срібна мрія». Проект від ювелірного дому «Орінго» об’єднує аматорів-ювелірів і перетворює малюнок на прикрасу.

Анастасія Литвиненко, бренд-менеджер ювелірного дому «Орінго»:

Здесь есть все: и кольца, несколько разных моделей, и подвесы, и колье, и серьги, практически все. Мы принимаем эскизы на конкурс уже много лет, с 2013 года на конкурс «Серебряная мечта».

Цього року найкращі роботи – за частину голосували глядачі, решту судили професіонали ювелірної справи – представили в колекції SWAROVSKI Show. Ювелірний дім “Орінго” та компанія SWAROVSKI не вперше презентують спільні колекції. Ця, переконана Ірина, вийшла найкращою. У конкурсі відзначили її автентичні сережки, на які надихнула екскурсія в чернігівський краєзнавчий музей.

Ірина Пушай, член клубу «Орінго», вперше перемогла в конкурсі на кращий ескіз:

«Оринго» его немножечко трансформировали под современность, то есть это нечистая этника, это уже современный украинский фольклор получился с камнями SWAROVSKI. Потому что, если бы в то время были камни SWAROVSKI, то княгини и графини носили бы украшения только с этими роскошными камнями.

Даша двічі щаслива – на її шиї нею самою створена прикраса, плюс її ескіз обрали голосуванням. Дівчина вчетверте бере участь у конкурсі, і вже 3 раз змогла вгадати срібну мрію багатьох.

Дар’я Прасько, член клубу «Орінго», багаторазова переможниця конкурсу «Срібна мрія»:

Вот оно на мне, это колье, которое зовется «Оригами». Соответственно – ассоциация с бумагой, со складыванием из бумаги. «Оринго» дает возможность реализоваться людям, которые никак не относятся к ювелирному делу и к дизайну какому-то ювелирному, то есть это наоборот обычные люди, которые могут нарисовать свою идею, подать любым возможным способом, это хоть от руки нарисованный, хоть в любой программе. Некоторые из бумаги, из проволоки делают.

У SWAROVSKI Show представлене фірмове огранування «Натуральний блиск». Завдяки йому топаз дав більше блиску, вогню та мерехтіння, ніж традиційно огранований. Таке каміння представили одразу в кількох кольорах. Не забули в «Орінго» і про обробку цирконію «Чистий блиск» та знак якості  мікроскопічне гравіювання SWAROVSKI ZIRCONIA. Тепер митцям і фантазерам представники ювелірного дому хочуть запропонувати новий експеримент.

Анастасія Литвиненко, бренд-менеджер ювелірного дому «Орінго»:

Мы хотим нашим членам клуба «Оринго» предложить поэкспериментировать с украинскими камнями. У нас, на самом деле, в Украине очень много камней интересных, которые добываются. Мы мало о них знаем, мало используем – вся ювелирная отрасль. Это и топазы, и цитрины, и гелиодоры.

За 7 років життя конкурс зі срібного мистецтва «Срібна мрія» дав змогу творити 1500 учасникам з усієї України. Підсумком стали 140 авторських переможних робіт і відповідно оригінальних прикрас.

Ірина Пушай, член клубу «Орінго», автор ескізу “Колти князівські”:

Это чистое творчество. «Оринго» – это в принципе уникальный проект для Харькова, да и для всей Украины. То есть я ими восхищаюсь на протяжении многих лет.

Взяти участь у конкурсі можуть безкоштовно всі бажаючі.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023