Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

“Оплата частинами” і “Миттєва розстрочка” набувають популярності в районних центрах Харківської області

У Харківській області магазини і підприємства з надання послуг спільно з ПриватБанком дають можливість купувати товари, відпочивати на курортах або отримати медичні послуги, сплачуючи покупки або послуги в розстрочку. Кількість таких підприємств-партнерів зростає не тільки в обласному центрі, а й у невеликих районних містах і навіть селах. У Золочеві Харківської області в трьох магазинах мережі мобільних телефонів і електроніки “БЕЛЛ”, у магазинах “Руслан” та “Олімп” можуть скористатися сервісами ПриватБанку “Оплата частинами” і “Миттєва розстрочка”.

“Оплата частинами” – популярна пропозиція від ПриватБанку, яка дозволяє купувати товари у розстрочку до 24 місяців без будь-якої комісії. Покупці можуть відразу ж забрати необхідний товар, а оплачувати його частинами, не переплачуючи при цьому ні копійки. Для цього потрібно повідомити продавцеві про свої наміри і розплатитися кредитною карткою ПриватБанку. В цьому випадку з карти списується тільки одна частина вартості покупки. Кредит оформлюється автоматично прямо біля каси, а договором при цьому стає чек з усіма необхідними реквізитами. За умови своєчасного внесення всіх платежів користування кредитом для покупця буде безкоштовним. За “Миттєвою розстрочкою” клієнтові доведеться заплатити мінімальний відсоток – 2,9% на місяць.

“Зовсім недавно партнерами ПриватБанку за послугою” Оплата частинами “були, переважно, великі мережі магазинів побутової техніки, меблеві салони, магазини комп’ютерів і електроніки, – говорить керівник напряму “Оплaта частинами” ГРУ ПриватБанку в Харківській області Олексій Піунов. – Тепер з нами працюють і будівельні магазини, і аптеки, і магазини одягу та взуття, і приватні стоматології. Це розширює можливості торговельних підприємств і самих покупців. Товари стають доступнішими”.

Сьогодні в Харківській області до сервісу ПриватБанку “Оплата частинами” приєдналися майже 2 500 магазинів. В регіоні більше 350 000 клієнтів банку мають кредитний ліміт за послугою “Оплата частинами”. В цілому цей ліміт становить 3 600 000 000 гривень. Саме на таку суму жителі Харківської області – клієнти ПриватБанку – можуть придбати товарів в кредит без комісій і переплат. З початку року в регіоні 14 000 клієнтів за послугою “Оплата частинами” придбали товарів на 95 000 000 гривень.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023