Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Окупанти знову обстріляли будівлю Харківської облдержадміністрації

російські окупанти знову обстріляли будівлю Харківської облдержадміністрації. Близько 20.00 неділі вгатили поблизу неї одразу дві ракети.

фото з ТГ-каналу Олега Синєгубова

Обидві запущені окупантами ракети вибухнули біля приміщення Харківської ОВА. І якщо один із снарядів потрапив у нікуди, то другий зруйнував триповерхову адміністративну будівлю поруч. Пошкоджені припарковані недалеко автомобілі.

На щастя, ніхто не постраждав.

На місці прильоту знайшли деталі російської ракети ЗРК С300. Внаслідок обстрілу утворилась воронка розміром 10х9,5 метрів та глибиною майже 5 метрів.

Дмитро Чубенко, речник прокуратури Харківської області:

Вид озброєння, який використовувався, це ракети с300, випущені з бєлгородської області рф. Щодо місць влучань: одна ракета влучила перед будівлею хода, друга ракета влучила позаду неї в іншу адміністративну будівлю, яка дуже зруйнована від цього влучання.

Маргарита Рівчаченко, начальниця служби зв’язків із громадськістю Харківського регіону:

Найбільше Харків зараз обстрілюють з рсзв, с300. Вони не точні, тому ми можемо бачити по всій території Харкова та області різні прильоти без розуміння, навіщо і куди вони били. Артилерія зараз не долітає.

Ганна Черненко, Володимир Павлов. Вісті

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023