Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Одещина: вітчим зґвалтував дівчинку та переховувався в полі

Зґвалтував дівчину та втік переховуватися до сестри. В Одеській області чоловік здійснив наругу над дитиною своєї співмешканки. Після скоєного три дні переховувався в полі. Підозрюваного шукали правоохоронці, рятувальники та Нацгвардійці. Крім силовиків, шукали ще й місцеві. Схопили втікача, коли той втрапив у засідку, як дізнались Вісті Ньюс.

Про інцидент горе-вітчима поліція дізналась від жительки Одеської області, матері дівчинки. Під час допитів 40-річний чоловік зізнався, що прийшов додому п’яний. Під приводом допомогти знайти інструмент затяг дитину до комірчини. Звідти ж потяг на горище та зв’язав.

Затриманий:

– Применяли ли Вы физическое насилие по отношению к своей падчерице?

– Да.

– В чем оно заключалось?

– Чтоб она не кричала, я ее ударил.

– Каким образом Вы применяли физическое насилие?

– Ударил два раза по животу и завязал ей рот, чтоб она не кричала.

Після скоєння наруги чоловік втік до сестри, яка жила в сусідньому селі. Пошуки підозрюваного у зґвалтуванні тривали кілька днів. До них долучилися ДСНСники, які надали квадрокоптери, Нацгвардійці, лісники та місцеві жителі.

Дмитро Головін, Начальник ГУНП в Одеській області:

Этот негодяй, он фактически три дня, голый просидел в кукурузном поле. Но ввиду того, что это кукурузное поле, у нас его не квадрокоптеры не засекли, ни прочесывания ничего не дали. Территория была большая. Потом мы выставили засады, и на одну из засад он вышел. И он был задержан.

Зараз чоловік перебуває під вартою. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років. Триває слідство.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023