Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Обстріл мирного міста Залізне закінчився смертю дитини

У зоні проведення операції об’єднаних сил від обстрілу бойовиків загинув підліток, як стало відомо Вісті Ньюс. Трагедія сталася в понеділок у населеному пункті Залізне. Як повідомили в поліції, дівчинка загинула від осколків снаряду, коли просто вийшла на подвір’я. Снаряд розірвався в 3-метрах від неї й не залишив жодного шансу вижити. Представники місцевої влади, інформують: дівчинці тільки днями виповнилося 15-ть років, вона щойно закінчила 9-й клас і готувалася складати іспити. Загибла перебувала у гостях у бабусі та дідуся. Попередньо факт кваліфіковано за ст.258 «Терористичний акт» Кримінального кодексу України.

Дмитро Гуцуляк, речник Міноборони України:

Близько 12-ї години в населеному пункті Залізне внаслідок попадання міни російсько-окупаційних військ 120 калібру на подвір’ї одного з житлових будинків загинула 15-річна дівчина.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023