Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Новорічна акція на топові комедії Харкова. До 90% на квитки!

Харківський театр SaXalin UA спеціально до новорічних свят оголосив акцію на придбання квитків, а саме на улюблені вистави «Ти, SVO”, “Ігри для дорослих», «Киця» можна придбати третій квиток з 90% знижкою тільки до 12:00 14 січня 2020 року. До слова, подібні умови можливі лише раз на рік, кількість квитків обмежена. “Киця», в якій ви побачите звичайного кота, який нюхнувши, якогось білого порошку, поплив до Німеччини. Тут буде і любов, і дружба, і зрада і ще щось… але про це ви дізнаєтесь тільки 31 січня. Вистава 18+!
12 січня покажуть «Ігри для дорослих»! Ви впевнені, що вашим близьким можна довіряти? Чи знаєте ви свого ЧОЛОВІКА? Чи здогадуєтеся ви про те, що думає про вас ваша ДРУЖИНА? Чи довіряєте ви своїм друзям, яких ви знаєте з дитинства. Можна все спустити на гальма, а можна і пограти в ІГРИ ДЛЯ ДОРОСЛИХ. А ось розібратися чи дійсно всі чоловіки svo…чи можна буде 17 січня на виставі “Ти svo”, де вони доведуть, що вони не такі! Завершать місяць виставою «Чоловіки, здатні на це…», а саме як троє екстравагантних, трошки божевільних французів, розмовляють про ЦЕ – і ЖІНКИ, і особисті подвиги на БУДЬ-ЯКОМУ фронті, і життя, і смерть, і зрада і героїзм це приголомшлива К О М Е Д І Я для розумних, і інтелігентних людей будь-якого віку.
Тож обирайте виставу Театру SaXaLin UA за власними вподобаннями та мерщій за квитками!

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023