Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Нова начальниця харківських патрульник – управління очолила Альона Стрижак

Із дитинства мріяла бути поліцейською, починала з роботи патрульної в Дніпрі, далі командирка роти та батальйону. Харківську Патрульну поліцію очолила Альона Стрижак. Старшій лейтенантці 31 рік. Вона має досвід в управлінській роботі  із жовтня 2018-го Стрижак працювала у Хмельницькому, де була заступником начальника управління і очолювала відділ чергової служби. За 4 роки в погонах неодноразово отримувала подяки й нагороди за рятування життя людини, розкриття вбивства по гарячих слідах. Відомо, що до приходу в поліцію займалася розслідуваннями, але в іншій сфері. Працювала головним інспектором відділу взаємодії з митними органами іноземних держав Департаменту боротьби з контрабандою та протидії корупції.

Альона Стрижак, начальниця патрульної поліції Харкова: 
Я вимоглива до себе, вимоглива до всіх інших. Але, перш за все, я для вас хочу бути лідером, не просто керівником, який є на папері, я людина, яка завжди включиться в будь-яку проблему, допоможу, завжди готова до спілкування. Для мене це дуже відповідально. Основні завдання, які ми будемо ставити перед собою, це рівень довіри населення, співпраця й комунікація з громадянами, комунікація між підрозділами, а також забезпечення безпеки дорожнього руху й публічної безпеки на території обслуговування. Сподіваюся, що наша співпраця буде виключно позитивною для колективу, управління й регіону.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023