Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Ніжне вінчання відомих блогерів – як відсвяткували тренери Korya4ka та Єнот

За її плечима чемпіонство з фітнес бікіні. Вона – нутриціолог, дієтолог, тренерка-універсал, фіт-мама. Він не менш успішний фітнес-тренер. Багатотисячна армія шанувальників і підписників знають їх за ніками Korya4ka та Єнот. Хтось називає їх скандальними, хтось яскравим прикладом для наслідування. На який  відповідальний крок родина наважилася днями? Дивіться

Після 8 років шлюбу подружжя відомих у Харкові тренерів вирішило обвінчатися. Сотні тисяч підписників знають їх як скандальних і вибухових. Тож навіть про своє вінчання  Korya4ka і Єнот жартують.

Вінчання – найбільше духовне таїнство для родини. На обряд наважуються лиш 40% пар. Тетяна відверта у своїх дописах і також відверто каже, чому вони з чоловіком прийшли до храму.

Храм обирали довго.  Кажуть, сюди до Спасо-Преображенського храму на території Наталіївської садиби привели емоції. Існує повір’я, що вінчання в цих стінах гарантовано приносить молодятам щастя. І не менш особливе місце для святкування – Будинок архітектора, історія якого теж просякнута легендами про кохання.

Готували локацію для свята довго та нестандартно. Наречена навіть стилістів здивувала – її свято почалося з букета. Його збирали 3 дні. І такого точно флористи нікому не збирали.

Вінчання зібрало найрідніших для зіркової пари.

Вінчатися один раз за життя – порушувати традицію подружжя не планує. Тож їх святкування стало помітною подією – бюджет заходу понад 2 млн грн.

Ведучим свята став шоумен і гуморист Дмитро Танкович. Тож пару наставляє з ексклюзивним побажанням:

Привітали пару Кіше, Козловський, Manera, Карафєтов, Влад Яма і Монро.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023