Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Національною школою суддів України розпочато спеціальну підготовку кандидатів на посаду судді

У Харкові, 26 березня 2018 року Національною школою суддів України розпочато спеціальну підготовку кандидатів на посаду судді, як стало відомо Вісті Ньюс. Навчання одночасно відбуватиметься у чотирьох містах України, а саме – Києві, Львові, Одесі, Харкові протягом трьох місяців.

Спеціальна підготовка в Національній школі суддів України є однією зі стадій процедури добору кандидатів на посаду судді, встановлених Законом України «Про судоустрій і статус суддів».
Так Вищою кваліфікаційною комісією суддів України, за результатами первинного відбору було направлено до Національної школи суддів України 282 кандидати на посаду судді, які мають стаж роботи на посаді помічника судді щонайменше три роки. Останні ж, які пройшли конкурсний відбір навчатимуться не 12, а 3 місяці. Для урочистого відкриття спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді у місті Харкові прибув проректор Національної школи суддів України, суддя Верховного Суду України у відставці Володимир Антонович Мазурок.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023