Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Наймолодші клієнти ПриватБанку мають шанс відвідати Legoland у Німеччині

З 1 грудня 2018 року до 28 лютого 2019 року в ПриватБанку проходитиме акція для власників Картки Юніора. Головним призом акції стане неймовірна подорож до Legoland у Німеччині для родини до 4 осіб.

З 1 грудня 2018 року до 28 лютого 2019 року в ПриватБанку проходитиме акція для власників Картки Юніора. Головним призом акції стане неймовірна подорож до Legoland у Німеччині для родини до 4 осіб. “Взяти участь в акції дуже просто, - розповідає керівник ЮніорБанку ГРУ ПриватБанку у Харківській області Тетяна Шихова. - Потрібно всього лише зареєструватися на Інтернет-сторінці акції та здійснити розрахунок карткою Юніора в будь-якому магазині. Чим більше розрахунків - тим більше шансів на перемогу і незабутню подорож до світу Lego”. Окрім головного подарунку, щомісяця до кінця акції розігруватимуться заохочувальні призи - 150 чашок, 150 сумок на пояс і 50 рюкзаків. “Подарунків багато не буває, – подумали в ПриватБанку разом із друзями – компанією Mastercard. – І вирішили зробити найкрутішу акцію для дітей”. Пройти реєстрацію за своїм фінансовим номером телефону можна на Інтернет-сторінці акції. До участі допускаються діти 6-17 років – власники Картки Юніора Mastercard. Умовою участі в акції є мінімум один розрахунок у магазинах на суму від 20 гривень (в еквіваленті), а кожен наступний чек збільшуватиме шанс на перемогу. Оформити Картку Юніора можна безкоштовно з дитиною або без неї в найближчому відділенні ПриватБанку. Картка Юніора: Перша безкоштовна банківська картка для школярів. Батьківський контроль витрат дитини. Безкоштовне навчання в школі фінансової грамотності. Для оформлення картки необхідні: Свідоцтво про народження дитини (допускається свідоцтво, видане не в Україні); Довідка ІПН (обов’язково для дітей з 14 років); Електронний паспорт (ID-картка) (з 14 років) або загальногромадянський паспорт (з 16 років); Наявність у батьків картки «Універсальна» та особистого номера телефону в дитини.
Взяти участь в акції дуже просто, – розповідає керівник ЮніорБанку ГРУ ПриватБанку у Харківській області Тетяна Шихова. – Потрібно всього лише зареєструватися на Інтернет-сторінці акції та здійснити розрахунок карткою Юніора в будь-якому магазині. Чим більше розрахунків – тим більше шансів на перемогу і незабутню подорож до світу Lego.

Окрім головного подарунку, щомісяця до кінця акції розігруватимуться заохочувальні призи – 150 чашок, 150 сумок на пояс і 50 рюкзаків.

Подарунків багато не буває, – подумали в ПриватБанку разом із друзями – компанією Mastercard. – І вирішили зробити найкрутішу акцію для дітей.

Пройти реєстрацію за своїм фінансовим номером телефону можна на Інтернет-сторінці акції. До участі допускаються діти 6-17 років – власники Картки Юніора Mastercard. Умовою участі в акції є мінімум один розрахунок у магазинах на суму від 20 гривень (в еквіваленті), а кожен наступний чек збільшуватиме шанс на перемогу.

Оформити Картку Юніора можна безкоштовно з дитиною або без неї в найближчому відділенні ПриватБанку.

Картка Юніора:

  • Перша безкоштовна банківська картка для школярів.

  • Батьківський контроль витрат дитини.

  • Безкоштовне навчання в школі фінансової грамотності.

Для оформлення картки необхідні:

  1. Свідоцтво про народження дитини (допускається свідоцтво, видане не в Україні);

  2. Довідка ІПН (обов’язково для дітей з 14 років);

  3. Електронний паспорт (ID-картка) (з 14 років) або загальногромадянський паспорт (з 16 років);

  4. Наявність у батьків картки «Універсальна» та особистого номера телефону в дитини.

Джерело

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023