Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

На Вінниччині перехожий відстрелювався від патрульних

На Вінниччині чоловік стріляв у правоохоронців із вогнепальної зброї, як стало відомо Вісті Ньюс. Озброєного чоловіка затримали. Ним виявився 51-річний житель Хмельницької області. Приводом для нападу стало те, що патрульні спробували перевірити особу підозрілого перехожого. До того як здатися він встиг двічі вистрілити. Щодо інциденту відкрили кримінальне провадження за статтями посягання на життя працівника правоохоронного органу, крадіжка та незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами. Затриманому загрожує до 15 років або довічне ув’язнення.

Юрій Педос, начальник ГУНП у Вінницькій області:
Людина готувалася до того, що його можуть почати затримувати. Тому що, коли він дістав пістолет, він майже одразу розпочав стрільбу в бік працівників поліції. І, можливо, він вчиняв і інші злочини більш тяжкі, ми будемо це перевіряти. Тим більш він має такий університет – 17-річний стаж перебування під вартою. У подальшому зловмисник був затриманий працівниками патрульної поліції.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023