Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

На Вінниччині чоловік кинув у поліцейського гранату

Кинув у поліцейського гранату. У Вінницькій області від дій озброєного чоловіка постраждав патрульний, як стало відомо Вісті Ньюс. Зараз начальник групи реагування патрульної поліції в лікарні, а нападник затриманий.

На Вінниччині чоловік кинув у поліцейського гранатуУ селі Флорино, що на Вінниччині, поліцію викликали через непересічний інцидент – чоловік обіцяв підірвати гранату. Він ходив по вулиці з боєприпасом і погрожував місцевим.

Юрій Педос, начальник ГУНП у Вінницькій області:

Вони почали до нього наближатися, після чого він прийняв рішення тікати. Даний чоловік почав тікати в бік околиці села, потім заховався в кукурудзяному полі і всіляко намагався втекти. Під час переслідування даного чоловіка працівники поліції, які були в бронежилетах, касках, озброєні автоматичною зброєю, вони розділилися для того, щоб його спіймати. Але даний чоловік заховався і з кущів кинув у працівників поліції гранату.

Боєприпас вибухнув поруч із начальником групи реагування патрульної поліції Василем Ткачом. Правоохоронця контузило, його доправили до лікарні. Коли підозрюваного затримали, провели обшук місця злочину.

Ігор Підлісний, головний-спеціаліст вибухотехнік вибухотехнічного відділу ГУНП у Вінницькій області:

Під час огляду були виявлені металеві уламки та металеву пластину з маркуванням, яка ззовні схожа на важіль від гранати типу УЗРГ М2.

Щоправда, затриманий будь-які звинувачення відкидає. У поліції інформують, чоловік 42-річний місцевий житель, раніше судимий за крадіжку.

Постраждалий патрульний у стані середньої важкості в лікарні, у нього закрита черепно-мозкова травма та струс головного мозку. Затриманому загрожує за посягання на життя працівника правоохоронного органу позбавлення волі на строк від дев’яти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023