Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

На Салтівці двірники знайшли снаряд, що не розірвався

26 січня на Салтівці знайшли вибухонебезпечний предмет, що не розірвався. Містян повідомили про проведення саперних робіт і звук вибуху.

Касету під вікнами 9-поверхівки на Салтівці знайшли двірники. Вони вимітали скло від розбитих вікон із-під будинків. Снаряд першим побачив Олексій:

Я побачив хвіст снаряду біля дерева. Ось тут стирчав. Ми прибирали під будинками. Ми зараз, працюючи на Салтівці, завжди спочатку оглядаємо земою, а тільки потім беремося мести чи грести. От і зараз побачив, накрив відерцем і пішли дзвонити рятувальникам. 

У ДСНС повідомили, що виявлений снаряд – це нерозірвана касета РСЗВ «Ураган». Боєприпас вмерз у землю, тому саперам ДСНС разом із вибухотехніками Нацполіції довелось знищити вйого на місці. Фахівці провели заходи, щоб мінімізувати розліт осколків під час вибуху та знищили боєприпас шляхом підриву.

Відео підриву

Ганна Черненко, Володимир Павлов. Вісті

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023