Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

На Салтівку повертають світло

Через бомбардування та інтенсивні артилерійські обстріли Північна Салтівка залишалася знеструмленою понад три місяці. Щойно українська армія відігнала ворога подалі від міста та вщухли обстріли, ремонтні бригади Салтівського та Центрального РЕМ розпочали відновлювальні роботи.

Наразі фахівці АТ “Харківобленерго” звітують: відновили працездатність електричної мережі, яка живить будинки та інфраструктуру найбільш постраждалого внаслідок бойових дій району Харкова – Північної Салтівки. А це 125 тисяч особових рахунків.

Знадобився майже місяць, щоб виконати усі необхідні ремонтні роботи.

Енергетики усунули пошкодження на живлючій лінії від підстанції до електричних мереж житлового масиву. Електрику відновили у всіх висотках, які знаходяться в задовільному технічному стані. 

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023