Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

На Одещині вибух на базі відпочинку, є травмовані

У селищі Затока відпочивальник отримав травми, як стало відомо Вісті Ньюс. Поліцейські назвали попередню причину надзвичайної події – слідчі не виключають, що вибух стався при спробі підпалу туристичної бази.

У Затоці на базі відпочинку пролунав вибух. Надзвичайна подія сталася 22-го травня о 17:24. Приміщення зайнялися, але ще до прибуття пожежників кілька осередків займання вдалося загасити мешканцям. Виявилося, що вибух – невипадковість.

Дмитро Головін, начальник ГУНП в Одеській області:

Предварительно установлено, что взрыв произошел на первом этаже в результате воспламенения газовоздушной смеси при подготовке к возможному поджегу указанного помещения.

Ймовірного підривача затримали. Він сам постраждав від своїх дій. Чоловік отримав опіки обличчя і рук. Його в шоковому стані швидка відвезла до реанімації Білгород-Дністровської центральної районної лікарні.

Дмитро Головін, начальник ГУНП в Одеській області:

Один из потенциальных подозреваемых задержан. Он находится в медицинском заведении с сотрудниками полиции.

Підривнику 27 років. Чому він пішов на підпал, наразі невідомо. Попередня правова кваліфікація інциденту – умисне знищення майна.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023