Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

На Миколаївщині нагородили чоловіка за порятунок дитини

У Миколаївській області нагородили чоловіка за порятунок дитини, як стало відомо Вісті Ньюс. Сергій Пікус – працював рятувальником, але стати героєм довелося не на роботі, а на відпочинку. 27-го червня він побачив, як на пляжі кличе на допомогу жінка. Виявилося, її сина віднесло течією за 300 метрів від берега. Матрац із хлопчиком продовжував віддалятися від берега. Чоловік не роздумуючи поплив на допомогу. Вже коли чоловік передав дитину матері та заспокоїв переляканих відпочивальників, порадив дитині навчитися плавати, щоб почуватися безпечно і не втрапити в халепу вдруге. Про вчинок Сергія Пікуса на роботі дізналися випадково – про це написали в ЗМІ. 18 -го липня керівництво Головного управління ДСНС України у Миколаївській області нагородили чоловіка. Більше того його кандидатуру запропонують до заохочення в рамках Всеукраїнської акції «Герой – рятувальник року».

Сергій Пікус, рятувальник із Миколаївщини:

Просто бросился быстро в воду, потому что его унесло далеко в воду уже. Ну, вот доплыл, схватил его за матрас. Одна была только просьба, чтобы он с матраса не прыгал, потому что утопающего тяжелее спасать, чем на матрасе. И потихоньку отбуксировал его к берегу. Вышли на берег, ребенок, конечно, был сильно испуган.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023