Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

На Миколаєвщині затримали хлопців, які ледь не зарізали таксиста

І про черговий напад на таксиста, за даними поліції кількість протиправних дій щодо водіїв за останні місяці зросла. Так звичайний робочий виїзд на Миколаївщині ледь не позбавив таксиста життя, за інформацією Вісті Ньюс. Його ледь не зарізали пасажири. Інцидент трапився 10 січня. А днями підозрюваних затримали. Як інформує слідство, двоє молодиків викликали таксі та попросили відвезти їх до села Калинівка. Та ось по прибуттю на місце замість грошей для оплати маршруту хлопці дістали ніж. Після першого удару в шию водієві вдалося вирватися і втекти.

Ігор Павлюк, начальник УП карного розшуку ГУНП в Миколаївській області:
Проведеними заходами через 5 днів в лісосмузі біля одного з сіл був знайдений автомобіль і повернений потерпілому. Ще через тиждень оперативно-розшуковими заходами були встановлені і затримані зловмисники. Ними виявилися молоді хлопці. Одному 23 роки, другому – 18. Вони – жителі одного із сіл Баштанського району Миколаївської області. 23-річний хлопець раніше судимий.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023