Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

На Київщині п’яний водій (2,4 проміле) збив дітей на узбіччі й втік

На Київщині п’яний водій збив двох дітей. Це сталося в селі Качали, як стало відомо Вісті Ньюс. Діти йшли узбіччям у попутному для машини напрямку. Керманич втік із місця аварії. На щастя, обидва живі. У 8-річного хлопчика перелом ноги, він в лікарні. Стан його 10-річної сестри набагато важче – вона в реанімації. За її життя борються лікарі.
За кілька годин машину та її власника встановили. Експерти зробили це за залишками транспортного засобу. Opel Vectra на латвійських номерах помітили на автодорозі Київ-Ковель. Патрульні зафіксували автівку зі слідами ударів та звернулися до водія з проханням зупинитися. Водій почав тікати. Коли машину все ж зупинили та оглянули, у багажнику знайшли відірвану решітку, на яку і припав удар. Про водія відомо, що йому 37 років, він живе у Бучі. За кермом чоловік сів із 2,4 проміле алкоголю в крові. Водій затриманий та очікує на обрання запобіжного заходу.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023