Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

На Харківщині зростає активність громадян–декларантів

У цьому році громадяни більш активно почали декларувати свої доходи. Станом на 19 лютого понад 3,5 тис. мешканців м. Харкова та області вже подали декларації про майновий стан і доходи, повідомляє ГУ ДФС у Харківській області. У порівнянні з відповідним періодом минулого року кількість декларантів зросла на 538 осіб.

декларація доходів, #новиниХаркова, #ХарківNews, ГУ ДФС у Харківській області, декларація
Фото sfs.gov.ua

Загальна сума задекларованих громадянами доходів 620,0 млн грн, а визначені податкові зобов’язання до бюджету складають 15,6 млн гривень.
Доходи понад 1,0 млн грн задекларували 37 громадян. Мільйонери вказали в деклараціях іноземні доходи, дивіденди, доходи від операцій з інвестиційними активами, від продажу майна. Найбільша задекларована сума становить понад 10,0 млн грн.
Нагадаємо, що в цьому році останній день подання декларації громадянами, які зобов’язані задекларувати доходи, 2 травня.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023