Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

На Харківщині за січень до місцевих бюджетів надійшло 1,3 млрд грн податків та зборів

Наповнена місцева казна – запорука стабільного розвитку міста та області, виконання соціальних програм та втілення економічних проектів. Саме тому, податкова служба регіону приділяє значну увагу наповненню місцевих бюджетів. Повідомляє ДФС
у Харківській області.

Протягом січня 2019 року місцеві бюджети отримали 1 281,5 млн грн. Це на 24,1% або на 248,8 млн грн більше минулорічного показника. Індикативний показник ДФС України виконано на 104,4%, додатково отримано 54,4 млн грн.
Основним джерелом надходжень бюджетів місцевих громад є податок на доходи фізичних осіб. За січень 2019 року фактично надійшло 695,6 млн грн. ПДФО, у порівнянні з минулим роком більше на 121,5 млн грн.

На Харківщині за січень до місцевих бюджетів надійшло 1,3 млрд грн податків та зборівКрім того, спостерігається суттєве збільшення у січні й надходження єдиного податку.
На потреби регіону бізнесмени перерахували до місцевих бюджетів 310,9 млн грн, це на 54,2 млн грн більше ніж в минулому році. Зросли й суми земельного податку та орендної плати. Від плати за землю місцеві скарбниці отримали 114,7 млн грн., що на 6,0 млн грн. більше за суму, перераховану у січні 2018 року. Найбільші ж темпи росту у січні спостерігаються по надходженню рентної плати – 75,7 млн грн. Стабільна позитивна тенденція збільшення надходжень до місцевих бюджетів вказує на те, що суб’єкти господарювання усвідомлюють важливість необхідності забезпечення життєдіяльності місцевих громад, які фінансуються за рахунок місцевих бюджетів.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023